Vacature

Technieker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 244

Update: 30-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als technieker ben je verantwoordelijk voor de voormontage of ombouw van heftoestellen, takels en rolbruggen. - Je zet materialen klaar volgens de instructies op plan. - Je staat in voor de montage van hef en hijstoestellen bij de klant. - Je verzorgt ook de herstellingen en preventief onderhoud zowel bij de klanten als in de werkplaats. Tot jouw takenpakket behoort ook het boren van profielen, schilderen, depannages.

Profiel

- Je hebt een passie voor techniek en sleutelen aan toestellen is je hobby. - Volgende competenties zijn mooi meegenomen: affiniteit met mechanica, elektronica en/of elektriciteit, basiskennis halfautomaat lassen. - Je kan autonoom werken, zonder daarbij de teamspirit te verliezen. - Je streeft ernaar de kwaliteit van het afgeleverde werk continue te verbeteren. - Je beschikt over een goede kennis Nederlands, basiskennis Engels en Frans is een pluspunt. - Je hebt geen hoogtevrees en bent in het bezit van een rijbewijs. |- Technisch diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een contract van onbepaalde duur, dagfunctie. - Marktconforme verloning + extralegale voordelen. - Filevrije bereikbaarheid. - Aangename werksfeer. - Opleiding en inwerkingsperiode voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.