Vacature

Technieker bouwmachines

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1018

Update: 08-10-2021

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als technieker werk je mee aan het onderhoud en de herstellingen van dieselcompressoren, stroomgroepen en allerlei bouwmachines.

Profiel

- Goede kennis van dieseltechniek, hydrauliek en mechaniek. - Kennis van elektrotechniek en elektronica zijn een pluspunt. - Je kan fysiek werk aan. - Je sleutelt graag aan machines. - Flexibel, zelfstandig, teamplayer, klantvriendelijk, communicatief en sociaalvaardig. - Positief ingesteld, gemotiveerd. - Passie voor machines en affiniteit voor 2e hands bouwmachines.

Wij bieden

- Wij zijn een innoverend familiebedrijf dat focust op de lange termijn en wat jou werkzekerheid biedt. - Een afwisselende en uitdagende job in een familiaal bedrijf waar de sfeer bepaald wordt door teamwork en respect voor elkaar. - Een positie in een groeiende KMO met heel wat leuke uitdagingen waar geen enkele dag dezelfde is. - Een moderne werkplaats voorzien van de nodige ondersteunende werkmiddelen en een topteam die er samen met jou voor wil gaan. - We zorgen uiteraard voor een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.