Vacature

Technieker bouwmachines

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1018

Update: 08-10-2021

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als technieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstellingen van diverse bouw- en grondverzetmachines. - Je werkt aan graafmachines, wielladers, dumpers, compressoren, generatoren,...

Profiel

- Goede kennis van dieseltechniek, hydrauliek en mechaniek. - Kennis van elektrotechniek en elektronica zijn een pluspunt. - Je kan fysiek werk aan. - Je sleutelt graag aan machines. - Flexibel, zelfstandig, teamplayer, klantvriendelijk, communicatief en sociaalvaardig. - Positief ingesteld, gemotiveerd. - Passie voor machines en affiniteit voor 2e hands bouwmachines.

Wij bieden

- Afwisselende technische job met verantwoordelijkheid binnen een aangename werkomgeving met platte structuur waar de CEO deel uitmaakt van het team. - Je komt terecht in een groeiend internationaal bedrijf met een familiaal karakter. - Competitieve verloning in functie van kunde, motivatie en prestaties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.