Vacature

Technieker buitendienst

Referentie: 1677

Update: 30-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een stabiele KMO in volle expansie zijn we op zoek naar een extra technieker buitendienst, met als takenpakket:Laden van de bestelwagen Leveren en afhalen klein meubilair Uitvoeren van onderhoud en herstellingen meubilair bij de klant Opmaken van je planning en route

Profiel

Je bent handig en hebt bij voorkeur een technische achtergrond. Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Je werkt kwaliteitsgericht en nauwgezet. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en kan je flexibel opstellen wat uurregeling betreft. Je bent klantvriendelijk en communicatief. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een basiskennis Frans.

Wij bieden

Een moderne, dynamische en stimulerende werkomgeving waarin zelfstandigheid en eigen initiatief geapprecieerd worden. Een bedrijf dat je kansen geeft om te groeien, terwijl je je kan omringen met fijne collega’s. Producten met een sterke reputatie op het vlak van duurzaamheid, kwaliteit en design. On-the-job training. Competitieve verloning.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.