Vacature

Technieker hoogbouwmagazijn in 2 ploegen of vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 2774

Update: 28-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als Technieker in het volautomatisch magazijn staat je een zeer veelzijdige functie te wachten. Het ultieme streefdoel? De continuïteit in de hoogbouw te kunnen blijven garanderen! Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s om zo stilstanden te beperken. - Je bent verantwoordelijke voor de eerste lijnstoringen en herstellingen binnen het volautomatisch magazijn. Als er een storing is, zorg je ervoor dat onze hoogbouw zo snel mogelijk terug operationeel is. - Samen met je team analyseer je het probleem en zorg je voor een duurzame oplossing. - Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud, dit vooral op mechanisch vlak. - Je volgt de dagelijkse actielijst zoals het opvolgen smeerplan, voorbereiden geplande interventies,.. - Je rapporteert aan de teamlead hoogbouw.

Profiel

- Je hebt kennis van PLC systemen. - Ook motoren AC/DC, sensoren, frequentieregelaars, netwerk en bus systemen zijn jou niet vreemd. - Je kan een plan lezen en elektrische schema’s interpreteren. - Naast een goede elektrische kennis, ben je ook in staat om hydraulische en pneumatische problemen op te lossen. - Veilig werken op hoogte schrikt jou niet af.

Wij bieden

- Een voltijdse job met autonomie en verantwoordelijkheden. - Een mooie verloning binnen een groeibedrijf. - Een ervaren en gemotiveerd team die jou zal begeleiden bij opstart. - Makkelijke bereikbaarheid met ruime parkeermogelijkheden en moderne voorzieningen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.