Vacature

Technieker in de dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1635

Update: 23-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag in onze weverij. Je houdt de machines (Dornier & Picanol weefgetouwen) mechanisch en textieltechnisch op peil. Je neemt de technische verantwoordelijkheid voor een feilloos productieproces. Je werkt in de dag (08u00 - 12u00 12u30 - 16u30)

Profiel

Je hebt een technische opleiding (technieker, mecanicien of elektromecanicien) of technische affiniteit en/of hebt relevante ervaring in een weverij. Je bent punctueel, gemotiveerd en kan zowel zelfstandig, als in team werken. Je overlegt met je collega’s en teamverantwoordelijke om je taken tot een goed einde te brengen. Kwaliteit, veiligheid, orde en netheid zijn een permanente zorg. Je bent niet kleurenblind. Je hebt een vlotte kennis Nederlands of Frans of Engels.

Wij bieden

Een fulltime job in een stabiel, groeiend, winstgevend en internationaal familiebedrijf. Een meer dan aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ploegenpremie, 13e maand, mogelijkheid tot fietslease en flexibele verloning, … Werken in een innovatief bedrijf dat continu investeert in nieuwe producten, installaties én het belangrijkste: mensen! Een filevrije werkplek in Ardooie. Ruimte voor eigen initiatief. De kans om bij te leren en te groeien door interne en externe opleidingen. Een flexibele en eigentijdse werkomgeving. Leuke bedrijfsevents. Last but not least: fantastische collega’s die er elke dag voor gaan!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.