Vacature

Technieker in de vaste nacht

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2782

Update: 28-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het (preventief) onderhoud van het machinepark. - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits en productieproblemen op. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de operatoren bij technische problemen. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties. - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt in opdracht van de hoofdtechnieker en de Technical Manager. - Je werkt in een vaste nachtshift (21u tot 5u10), dit van zondag tem donderdag.

Profiel

- Je bent in het bezit van minimum een A2 diploma in een technische richting of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt bij voorkeur reeds enkele jaren ervaring als technieker in een productieomgeving. - Je hebt zowel mechanische als elektrische kennis, of bent bereid hierin bij te leren. - Je bent geboeid door techniek en nieuwe ontwikkelingen. - Je werkt graag in teamverband, maar kan ook zelfstandig functioneren. - Je bent stressbestendig en denkt oplossingsgericht bij probleemsituaties. - Je bent flexibel naar werkinhoud toe en steekt graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden

- We bieden je een uitdagende en aantrekkelijke job in een no nonsense omgeving waar initiatief sterk geapprecieerd wordt. - Een hecht team dat samen bergen verzet. - Een job in een propere en aangename productieomgeving met moderne machines. - Goede voorzieningen zoals een volledig uitgeruste keuken, vers fruit, kickertafel, koffie en warme chocolademelk ... - Personeelsevents zoals een familiedag of teambuilding. - Werken met een fascinerend én ecologisch product. - Een unieke job in de meest moderne zeezoutraffinaderij ter wereld! - Interne en externe opleidingen worden voorzien in tal van domeinen. - Een competitief loonpakket aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.