Vacature

Technieker - Landbouw

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1014

Update: 07-10-2021

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn dringend opzoek naar een technieker voor landbouwvoertuigen.je dag dagelijkse job bestaat uit :- het uit elkaar halen van diverse voertuigen - het controleren van alle materialen - het lassen / monteren van de gevraagde onderdelen- meestal gebeurd dat in de interne werkplaats maar indien er ene voertuig in panne staat is dit on the field ( letterlijk op het veld ).ben je gebeten door techniek / mechaniek maar nog niet de juiste ervaring of opleiding onder de knie ? geen probleem hier staat men je graag bij en schoolt men je graag om tot een volleerde technieker.

Profiel

technische inzicht hebben collegiaal zijn stipt zijnleergierig |passie voor techniek en montage

Wij bieden

collegialiteit draagt men hoog in het vaandel familiaal bedrijf kans op groeien in een gedreven bedrijfgeen 9 to 5 mentaliteit ! je werkt op zaterdag voormiddag en dit 9 maanden op een jaar

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.