Vacature

Technieker - matrijzenwisselaar

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2901

Update: 21-03-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als technieker sta je in voor: - het uitvoeren van matrijswissels op zowel de spuitgietmachines als de thermovormmachines - het preventief en curatief onderhoud van het machinepark - het goed lopen van het proces en stuur je bij indien nodig - het sturen van de productie

Profiel

- Bachelor elektromechanica of A2 elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. - Goed mechanisch inzicht. - Kennis van elektriciteit is een pluspunt. - Stipt en nauwkeurig kunnen werken. - Positieve werkattitude - Je spreekt ofwel perfect Nederlands; ofwel perfect Engels met de wil om Nederlands te leren. - Rijbewijs B is een groot pluspunt.

Wij bieden

- Voltijdse job in dag- of ploegverband - Een gevarieerde job. - Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf. - Job met veel kans op zelfontplooiing. - Marktconform loonpakket (met maaltijdcheques) - 32 verlofdagen - Voldoende opleiding (intern en extern) - De keuze om als arbeider of als bediendestatuut aan de slag te gaan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.