Vacature

Technieker Pest Control

Contracttype: Dagwerk, Ploegwerk

Referentie: 2171

Update: 14-07-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw dag eruit als technicus? - Eén ding kunnen we alvast beloven: geen enkele dag is dezelfde.- Je vertrekt van thuis uit en op basis van de dagplanning ga je langs bij jouw klanten. Binnen deze planning is er vaak de vrijheid om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, wél steeds in overleg met de klant en jouw collega-planner. - Je luistert naar de klant, tekent plannen, inspecteert de verschillende ruimtes, controleert de geplaatste lokazen/vliegenvangers, overlegt ondertussen met topcollega’s en neemt de juiste maatregelen om ongedierte te voorkomen en te bestrijden. - Na jouw bezoek rapporteer je de ondernomen acties in ons digitale registratiesysteem én overleg je met de klant over de situatie.Belangrijk:- Je woont in de regio Aalter - Je hebt een rijbewijs B - Communicatief, inventief en oplossingsgericht - Het zomerseizoen vormt voor jou de drukste periode van het jaar. Geen ploegendienst, wel bereidheid om af en toe ’s avonds of in het weekend te werken

Profiel

Aangezien ongedierte steeds nieuwe manieren vindt om ergens binnen te dringen, moet ook jij telkens creatief te werk gaan om dit te voorkomen. Handigheid, geen hoogtevrees en een stevige speurneus zijn dus een grote plus in deze job!

Wij bieden

- Wij leggen de lat hoog voor deze job! Maar in ruil krijg jij een erg uitdagende, afwisselende functie met veel zelfstandigheid in een prettige werksfeer! De bedrijfswagen, tablet, sportieve werkkledij & het bediendencontract onbepaalde duur zijn mooi meegenomen. Je competitief loonpakket wordt aangevuld met een CAO90 collectieve prestatiebonus (a.d.h.v. doelstellingen), 13de maand & dubbel vakantiegeld, maaltijd- en ecocheques, alsook een hospitalisatie- en groepsverzekering.- Daarenboven voorzien we opleidingen, regelmatige bijscholingen en creëren we doorgroeimogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.