Vacature

Technieker productie in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2990

Update: 27-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van de productieafdeling. - Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud. - Je volgt eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. - Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket. - Je rapporteert rechtstreeks aan de technisch verantwoordelijke van jouw afdeling.

Profiel

- Je voornaamste eigenschappen zijn: gedreven, resultaatgericht en je bent een echte teamspeler. - Voor een vlotte communicatie kan je je goed uitdrukken in en begrijp je vlot Nederlands. Enige praktische kennis Frans is meegenomen. - Machines/systemen onderhouden, problemen opsporen én oplossen: dat is waar jij goesting in hebt. Je hebt een duidelijke technisch achtergrond, liefst in verschillende aspecten van techniek (met voor deze job een nadruk op industriële onderhoudsmechanica). Dit kan door scholing, ervaring of een combinatie van beide.

Wij bieden

- Na een interne opleiding word je een vaste waarde binnen een team toffe techniekers. - Je werkt in een stimulerende omgeving waar ruimte is voor zelfontwikkeling en waar persoonlijke, innovatieve bijdragen sterk gewaardeerd worden. - Je werkt voor een internationaal sterke groep, die in volle groei is en kansen biedt tot zelfontplooiing. - Je krijgt een competitief salarispakket in verhouding tot je profiel en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.