Vacature

Technieker rollend materieel

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1226

Update: 24-12-2021

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als technieker rollend materieel waak je over het rollend materieel bij diverse klanten. Je onderhoudt het materiaal tijdig, curatief of preventief. Zowel in het veld als in eigen atelier. Een plotse storing? Die analyseer je met de juiste tools en je vervangt de nodige onderdelen.

Profiel

- Je kan zelfstandig en in groep werken. - Je hebt een uitgebreide kennis van automechanica en elektronica, en in hydraulica en pneumatica trek je makkelijk je plan. - Je hebt een zeer uitgebreide kennis van auto-onderdelen. - Je kan elektronische storingen verhelpen. - Je hebt kennis van softwarepakketten gangbaar in de auto-industrie. - Je beschikt over de attesten heftruck en hoogtewerker. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.|Opleiding automechanica of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Een veelzijdige, zelfstandige job met flexibele werkuren. - Een motiverend salarispakket, inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering,...) - Opleidingsmogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.