Vacature

Technieker rollend materieel in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2840

Update: 19-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als technieker waak je over het rollend materieel van het bedrijf (heftrucks, hoogtewerkers, terminal trekkers). - Je onderhoudt het materiaal tijdig en bij plotse storingen, maak je een analyse en vervang je de nodige onderdelen. De nadruk ligt op heftrucks.

Profiel

- Een teamplayer met, bij voorkeur, een opleiding in automechanica, mechanica of elektromechanica (of gelijkaardig door ervaring). - Je kan zelfstandig werken en beheerst de Nederlandse taal. - Je kan werken met de computer en ervaring met ‘Linde’ heftrucks is een plus, maar geen must.

Wij bieden

- Een verantwoordelijke, uitdagende en leerrijke functie in de dagploeg. - Een doorgedreven opleidingsperiode vol afwisseling (klein/groot onderhoud aan dieselheftruck, distributieriem vervangen, elektrische storingen oplossen, dichtingen in hydraulische cilinders vervangen,...). - Een gegarandeerde werkzekerheid in een financieel gezond en ambitieus familiebedrijf. - En naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.