Vacature

Technisch digital expert

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1662

Update: 29-03-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je werkt, samen met de collega's, de SAP bedrijfssoftware en e commercesoftware SANAverder uit. - Je integreert Artificial Intelligence en Deep Learning in de bedrijfsprocessen. - Je blijft op de hoogte van de nieuwste (digitale) trends en maakt van het bedrijf de koploper op het vlak van digitalisering. - Je verleent digitale assistentie aan de vertegenwoordigers, productspecialisten en klanten. - Je werkt digitale projecten uit.

Profiel

- Je hebt kennis van AI, Deep learning, (Google) analytics, SAP, Sana. - Je denkt toekomstgericht en volgt de nieuwste (digitale) trends op de voet. - Je hebt affiniteit met de producten en elektriciteit/mechanica. - Je hebt een goede kennis van Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. - Je kan zowel zelfstandig als in groep werken. - Je bent klantgericht en servicegericht.

Wij bieden

Onze klant zet voortdurend in op de nieuwste (digitale) trends en tools en voorziet hierin ook opleidingen voor zijn medewerkers. Ze luisteren naar jouw noden en bieden je kansen om je talenten verder te ontwikkelen. - Het is een gevarieerde job in een dynamische KMO in volle groei. - Een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen je functie. - Een leerrijke productenopleiding. - Een groot aanbod aan opleidingen. - Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en een neutrale bedrijfswagen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.