Vacature

Technisch operator verpakking in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2992

Update: 27-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Na een grondige opleiding sta je zelfstandig in voor het afvullen en inpakken van diepvriesgroenten. Je bent verantwoordelijk voor een volledige verpakkingslijn waarvan je alle deeltaken grondig kent. Door jouw toedoen werkt je lijn vlot en worden problemen snel en efficiënt opgelost. - Je hebt de volledige controle over de lijn: van invoer van groenten tot aan het stapelen van de verpakte dozen aan een automatische stapelaar. - Je stelt de machines in voor het behalen van een maximaal rendement en kwaliteit (snelheid, gewicht...) - Je lost de operationele problemen bij jouw lijn op en communiceert aan de teamleider en techniekers waar nodig. - Je haalt in samenspraak met de teamleider de juiste recepten af en stelt bij waar nodig. - Je voert controles op metaaldetectie uit. - Je communiceert met alle collega's aan de lijn: bevoorraders, bedienders, heftruckchauffeurs... - Je doet kwaliteitscontrole op het verpakt product (gewicht, bedrukking, folie, dozen, etiket....)

Profiel

- Je hebt een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. - Je spreekt Nederlands, Frans of Engels. - Pluspunt: je hebt ervaring met besturingspanelen, bedienen van machines die met elkaar verbonden zijn. - Je hebt een flexibele ingesteldheid. - Ervaring in de voedingssector is een meerwaarde.

Wij bieden

- Een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid, waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. - Je werkt met een internationale sterke groep die in volle groei is. - Dagelijks zorg je er voor dat duizenden mensen wereldwijd lekkere gezonde groenten op hun bord krijgen. - Je komt terecht in een stimulerende omgeving waar ruimte is voor zelfontwikkeling en waar persoonlijke innovatieve bijdragen erkend en gewaardeerd worden. - Je krijgt een competitief salaris in verhouding tot je talent en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.