Vacature

Technisch tekenaar

Referentie: 1100

Update: 05-11-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het tekenen en ontwerpen van matrijzen onder toezicht van matrijsspecialisten. - Het bijstaan en begrijpen van de noodzakelijke processen omtrent matrijzen.

Profiel

- Kunnen werken met solidworks is een grote plus. - Kunnen werken met mastercam (cadcam) is een must (interesse is tenminste aanwezig) - Interesse in CNC frezen & draaien. - Interesse in conventioneel frezen & draaien. - Notie van tig lassen - microlassen - laserlassen (alles is ter plaatse aan te leren) - Enige kennis draadvonken - Vage kennis zinkvonken - Enige kennis vlakslijpen en rondslijpen.

Wij bieden

- Een stabiele en open werkomgeving waar zin voor initiatief gewaardeerd wordt. - Een werkplaats waar kwaliteit voor alles gaat maar met respect voor de leadtime. - Loon conform de kunde en de wil om dingen aan te pakken.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.