Vacature

Technisch tekenaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1462

Update: 08-03-2022

default

Femke Declercq

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en uittekenen van luchttechnische componenten (zoals filters, cyclonen, ratsluizen) en constructies; - Je bent de verbinding tussen de projecten en het productie-atelier, hiervoor sta je in nauw contact met de projectleiders; - Je kan meehelpen in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Profiel

- Je hebt een eerste ervaring in het uittekenen van plaatconstructies en met plooibewegingen. - Je hebt kennis van 3D tekensoftware (Pro Engineer, SolidWorks) of gelijkaardig. - Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail en werkt graag samen.

Wij bieden

- Je komt terecht bij een sterk groeiende onderneming met projecten in zowel binnen- als buitenland. - Je kan rekenen op verdere opleiding binnen een familiaal team. - Een motiverend loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.