Vacature

Technisch tekenaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1374

Update: 03-02-2022

default

Thirsa Vanneste

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een firma regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een tekenaar.Je staat in voor: - Je staat in voor de 3D productietekeningen. - Je zorgt voor de volledige stuklijsten. - Je staat in voor manuele aanpassingen voor het specifieke maatwerk. - Je zorgt ervoor dat de bestellingen nauwkeurig en volledig in productie kunnen gefabriceerd worden.

Profiel

- Je werkt heel nauwkeurig en hebt een goed ruimtelijk inzicht. - Je hebt sterke interesse in 3D tekenen. - Je hebt kennis van Inventor / Autocad, kennis van Revit is een pluspunt - Je volgde een technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een bedrijf dat houdt van open communicatie en het geven van verantwoordelijkheden. - Je werkt samen met een hecht team, daarnaast krijg je veel afwisseling in je job en kan je projecten van A tot Z meemaken.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.