Vacature

Technisch Tekenaar

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2483

Update: 20-03-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met onze Engineering afdeling sta je in voor het ontwerpen en tekenen van hydraulische cilinders en groepen, ventielblokken en manifolds aan de hand van het 3D tekenprogramma Inventor. - Hydraulische schema’s ontwerpen en uittekenen met HydroSym en HydroMan. - Ook is het jouw taak om de gemaakte tekeningen te vertalen in duidelijke productietekeningen, gericht naar de werkplaats. - Bijhorend help je problemen op te lossen in de werkplaats tijdens de montage, troubleshooting en zoeken naar betere oplossingen om zo de montagetijden in te korten of de montage te vereenvoudigen. - Naast het tekenen ben je ook verantwoordelijk voor de correcte input van productieorders in het ERP pakket. - Je zet het productontwerp op punt met oog op de beschikbare stock, kiest voor de juiste componenten in samenspraak met verkoop en bepaalt de werkvolgorde. - Je communiceert met de klant: voorleggen van goedkeurtekeningen, uitleggen van tekeningen, inzicht in de bouw van groepen, ventielblokken, manifolds en hun werking. - Je kan klantgericht problemen oplossen en in nauwe samenwerking met het verkoopteam kijken om verkoopbare oplossingen te creëren. - Je volgt jouw toegewezen project op van A tot Z, van aan verkoop tot lancering en opvolging van productieproces.

Profiel

- Een technisch diploma van minimaal Bachelor niveau - Softwarekennis van Inventor, HydroSim en HydroMan of soortgelijke programma’s - Kennis van algemene hydraulica of een interesse om je hier verder in te verdiepen - Probleemoplossend denkvermogen - Je kan nauwkeurig werken, ook in stressvolle situaties. - Je bent gemotiveerd om ieder project tot een goed einde te brengen, uiteraard rekening houdend met de gestelde deadlines. - Communicatieve skills om zowel klanten als werkplaats van de nodige verduidelijking te kunnen voorzien - Samenwerken is geen probleem voor jou, maar ook zelfstandig kan je jouw mannetje staan - Basiskennis Frans, Engels is een must

Wij bieden

- Je komt terecht in een boeiende en innoverende functie waarin opleiding en begeleiding centraal staan. - Een uitdagende en afwisselende baan binnen een ambitieus bedrijf met een familiale sfeer en waarin er een nauwe samenwerking is met de dynamische, internationale groep. - Je krijg ruimte om jezelf te ontwikkelen en we bieden een marktconform salaris dat kan worden aangevuld met allerlei voordelen alle aard (maaltijd en ecocheques, mogelijkheid tot starten van een fietslease, hospitalisatieverzekering, …). - Het reguliere verlof wordt bovendien ook aangevuld met 15 ADV dagen die vrij kunnen worden opgenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.