Vacature

Technisch tekenaar HVAC

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 604

Update: 16-02-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

wij zoeken een dynamische tekenaar HVAC die volgende competenties/talenten bezit of bereid is hierin te groeien: - Als technisch tekenaar maak je ontwerp-, uitvoerings- en detailtekeningen van installaties voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. - Je staat in voor zowel de HVAC- als sanitaire plannen. - Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van de technieken in Autocad en Revit. - Je maakt de as-built plannen op.

Profiel

- Je bent een vlotte, gemotiveerde teamplayer - Je kan zelfstandig en gestructureerd werken - Je beschikt over de nodige HVAC kennis - Je hebt een passie voor HVAC - Je bent bekend met de programma's Revit en Autocad|Je bent in het bezit van een bachelor/master/graduaat elektromechanica optie klimatisatie of bent gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een stabiele werkomgeving in een steeds groeiend bedrijf. - Je krijgt de kans om je talenten verder te ontwikkelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.