Vacature

Technisch toonzaalmedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2021

Update: 10-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de verkoop B2C en B2B. - Je ontvangt de klanten op een professionele wijze. - Je geeft technisch advies en luistert naar de noden van de klant. - Je stelt offertes op.

Profiel

- Je bent sociaal, spontaan en klantvriendelijk. - Je bent een initiatiefnemer. - Je bent behulpzaam en werkt zelfstandig. - Je weet je vlot uit te drukken in het Frans en Nederlands. - Je bent sterk in behoefteanalyse en een natuurtalent in het closen van deals. - Je hebt ervaring in het maken van offertes. - Je zorgt voor de opvolging van levering tot plaatsing.

Wij bieden

- Een fulltime job. - Je werkt van maandag tem zaterdag. - Een leuke job binnen een sterk groeiende onderneming en aangename collega's. - Een competitief en marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen na een inloopperiode.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.