Vacature

Technisch verantwoordelijke magazijne en spare parts

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1497

Update: 10-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je beheert alle binnenkomende wisselstukken en accessoires die je verwerkt in het systeem en stockeert op de juiste locatie. Je doet hierbij de bestellingen van de nodige parts bij de verschillende leveranciers. - Je zorgt voor de verzending van wisselstukken en accessoires naar onze klanten. - Je zorgt ervoor dat onze technieker de juiste onderdelen krijgen voor hun werkzaamheden in onze werkplaats of voor externe interventies. De terugkerende onderdelen verwerk je opnieuw in het systeem en stockeer je op de locatie in het magazijn. - Klanten en techniekers help je door samen met hen op zoek te gaan naar de juiste onderdelen bij onze leveranciers. - Je doet regelmatig een visuele controle van de voorraad en maakt op vaste tijdstippen een inventaris op. - Je geeft input omtrent de verdere optimalisering van het magazijnbeheer en voorraadbeheer.

Profiel

- Je hebt een eerste werkervaring achter de rug in gelijkaardige functie. - Affiniteit met bouwmachines is een pluspunt. - Je bent van nature leergierig ingesteld. - Je bent administratief, punctueel en nauwkeurig. - Je kan planmatig en gestructureerd werken met hoge graad van efficiëntie. |- Je hebt minimum een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je krijgt de kans om mee te werken aan het succes van een familiebedrijf in volle groei. - Een uitdagende en gevarieerde functie waarin je elke dag het beste van jezelf kan geven en onderdeel uitmaakt van een jong en gedreven team. - 39 uren week met 26 dagen verlof vrij te kiezen. - Een aantrekkelijk salaris met maaltijdcheques en keuze voor extra verlof.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.