Vacature

Technische aankoper in combinatie met ploegchef

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2819

Update: 06-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je voert commerciële onderhandelingen met leveranciers, legt de best mogelijke deals vast tegen correcte voorwaarden i.f.v. de klant en negotieert ook marketing support met de leveranciers. - Verzekeren van standaarden in levering zoals kwaliteit en duurzaamheid. - Je analyseert de budgetten en analyses, bekijkt waar optimalisatie aan de orde is en stuurt bij waar nodig. - Stockrotatie wordt nauwgezet opgevolgd met behulp van actief SKU management per assortiment. - Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijke leveranciers. - Inzetten op digitalisering doorheen de gehele afdeling (software, rapportage tools, bestelsystemen, enz.) - Je volgt de nieuwe trends op, vertaalt nieuwigheden naar concrete optimalisaties van de producten en je denkt actief mee hoe het bedrijf verder kan inspelen op de marktbehoeften.- Je staat in voor de productplanning. - Je staat in voor de productieplanning. - Je staat in voor kwaliteitscontrole. - Je staat in voor het aanvullen van de stock en productie.

Profiel

- Je kan minstens 5 jaar technische aankoopervaring voorleggen. - Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en een kritische blik om problemen te analyseren en op te lossen. - Je hebt een degelijke kennis van financiën (o.a. budgetten opmaken en analyses uitvoeren,...) - Je koppelt de nodige assertiviteit aan de juiste communicatieve skills om succesvol te onderhandelen. - Een perfecte beheersing van de Engelse taal is onontbeerlijk. Andere talen zijn mooi meegenomen.

Wij bieden

- Stabiel innovatief bedrijf met goede waarden en sterk merk. - Een zelfstandige functie met ruime autonomie binnen een financieel gezond bedrijf, met doorgroeimogelijkheden. - Een volwaardig loonpakket dat overeenstemt met jouw profiel en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.