Vacature

Technische operator in 2 ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 1805

Update: 26-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Machines instellen en bijstellen. Batchen aanmaken, scanning van panelen en afsluiten van batchen. Aan- en afvoer van panelen naar en van de machines. Ontbramen en verpakken van panelen. Kleine storingen zelf kunne oplossen.

Profiel

Je hebt ervaring in een productieomgeving Je hebt inzicht in processen en installaties Je bouwt machines om en lost kleine storingen op Je hebt oog voor kwaliteit. Je beschikt over een geldig heftruckattest. Je kan Nederlands spreken, begrijpen en lezen. Je hebt heel veel goesting om aan de slag te gaan!

Wij bieden

Een verantwoordelijke functie binnen een ambitieus bedrijf dat volop groeit. Je krijgt een grondige opleiding en kansen om tijdens uw tewerkstelling opleiding verder te krijgen. Je werkt samen met toffe collega's in een losse sfeer.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.