Vacature

Test- & Installation Engineer

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2832

Update: 12-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als Test & Installation Engineer assisteer je bij ontwikkelingstesten op systeemniveau. - Ook bij de installatie en inbedrijfstelling van nieuw geproduceerde IFF antennesystemen speel jij een belangrijke rol. - Jouw volledig top level overzicht van het systeem en zijn architectuur komt tijdens deze functie duidelijk naar boven. - Je definieert de Factory Acceptance Test (FAT) procedure voor ons antennesysteem. Hiervoor verzamel je eveneens de volledige set referentiedocumenten die nodig zijn voorafgaand aan de FAT tests en voert pre tests uit. - De acceptatietest voer je uit in aanwezigheid van de klant. - Met jouw analytische vaardigheden documenteer je de testresultaten op een manier die voldoet aan interne en klanteisen.

Profiel

- Je hebt een bachelor of masterdiploma in elektronica. - Je hebt reeds ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie. - Je hebt ervaring met radarsystemen, bij voorkeur secundaire radar/IFF. - Je communiceert vlot in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. - Je hebt een kritische ingesteldheid en een groot oog voor detail. - Je hebt sterke probleemoplossende en analytische vaardigheden. - Extra troeven? Kennis van de Nederlandse taal, noties van het Frans en Engels.

Wij bieden

- Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een hechte teamspirit en korte communicatielijnen. - Goede verloning aangevuld met maaltijdcheques, groepsverzekering, extra vakantiedagen, … - Groeikansen en interne opleidingen. - Aandacht voor een uitstekende work life balance: glijdende werktijden, vrij te kiezen verlof, … - De kans om een rol te spelen in innovatieve processen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.