Vacature

TIG lasser / monteur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2740

Update: 19-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als TIG Lasser / Monteur heb je heel gevarieerde dagen, dit zowel op de werven (70%) als in het atelier (30%): - Jij bent iemand die zich graag verplaatst en aan de slag gaat op werven. - Hier ben jij, samen met je collega's, verantwoordelijk voor het installeren van machines op de site van de klant (montage & laswerk). - Lassen: je staat in voor het samenpunten en oplassen van de inox stukken en onderdelen. Dit doe je aan de hand van technische tekeningen en de hulp van de collega's en productieverantwoordelijke. Strakke en hygiënische lasnaden zijn hierbij jouw handelsmerk. - Naast het lassen help je ook bij de montage van machines. - Vooraleer het product vertrekt naar de klant, monteer en test jij samen met je collega’s de volledige machine in het atelier. Zo kan je zien of alles past en of er ergens een aanpassing moet gebeuren. Leuk toch, je werk zien evolueren naar een volledig afgewerkte machines.

Profiel

- Je hebt minstens 2 jaar ervaring als TIG lasser en / of monteur of kan ons echt overtuigen door jouw positieve werkgoesting. (meer ervaring geven je CV natuurlijk bonuspunten!) - Je bent flexibel naar werkinhoud toe en steekt graag de handen uit de mouwen. - Je werkt graag zelfstandig en in teamverband. - Je hebt geen fysieke klachten. - Je bent betrouwbaar. - Je woont dicht bij de site. Niemand wil lang in de wagen zitten toch!

Wij bieden

- Dagwerk. Uitslapen komt voor, maar is eerder zeldzaam (steeds in het weekend thuis). - 12 extra verlofdagen - Mooi uurloon - Maaltijdcheques - Ecocheques - Tal van opleidingsmogelijkheden - Collegiale en behulpzame werksfeer - De ruimte om creatief mee te denken - Vlotte en makkelijke bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer - Cash 4 bike mogelijkheid - Vaste tewerkstelling - Toffe collega’s

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.