Vacature

Toonbankmedewerker - bediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1166

Update: 29-11-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant thuis in de wereld van elektrische producten en oplossingen kijken wij uit naar versterking als toonbankmedewerker. - Als toonbankmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten; Verzorg je een kwalitatief volle dienstverlening; Biedt je totaaloplossingen aan; Zorg je voor technisch klantenadvies; Verwerk je de administratie van bestellingen; Ondersteun je het magazijn; Beheer je de stock van het filiaal.

Profiel

- Diploma elektriciteit, elektromechanica. - Ervaring in soortgelijke functie (pluspunt). - Commercieel en klantgericht ingesteld. - Zeer goede kennis van het Nederlands (administratieve taken). - Goede kennis van MS Office pakket. - Kennis van de elektrische wereld (branche), spelers, producten, marktkennis.

Wij bieden

Voltijdse tewerkstelling binnen een speler in elektrische producten en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.