Vacature

Technische verkoper

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2465

Update: 14-02-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als toonbankverkoper ben je het eerste aanspreekpunt in de showroom én geef je onze klanten de juiste informatie en bruikbaar advies aan de toonbank. Verder zorg je voor een correcte orderverwerking, zodat elke klant zijn producten met een goeie service ontvangt. - Informatie en advies aan onze klanten geven. - Artikelen en modellen in de showroom beheren. - Offertes opmaken en indien akkoord tot orders verwerken. - Rechtstreekse transporten regelen. - Nazorg aan klanten bieden.

Profiel

- Meedenken met de projecten van je klanten en hen advies geven. - Heel vlot en klantgericht communiceren. - Prioriteiten stellen en het overzicht bewaren in de drukte. - Interesse in een technisch en architecturaal product en wil er alles over bijleren. - Niet bang om een complexe uitdaging of oplossing op maat aan te gaan. - Gedreven om informatie en expertise met collega's te delen. - Je hebt commerciële ervaring in een technische omgeving. - Technische achtergrond via ervaring of opleiding. - Specifieke kennis van meubel en sierbeslag (als pluspunt).

Wij bieden

- Een uitdagende en afwisselende functie in een West Vlaamse familiale omgeving. - De kans om te werken in een fantastisch team die elke dag streeft naar betrouwbaarheid en expertise. - Je krijgt ruimte om te groeien en initiatief te nemen. - Een motiverend loonpakket, dat rekening houdt met je kennis en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.