Functieomschrijving
- Ondersteunen bij de dagelijkse activiteiten in de snijzaal.
- Opvolgen en waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden.
- Samenwerken met het team om een efficiënt productieproces te garanderen.
- Toezien op naleving van veiligheids- en hygiënevoorschriften.
- Actief deelnemen aan het verbeteren van processen en werkmethodes.
- Opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers.
- Stapsgewijs leren hoe je de aansturing en planning van het team kan overnemen.
Profiel
- Voorgaande ervaring is niet noodzakelijk.
- Je hebt een sterke interesse in productieprocessen in de vleesverwerking.
- Je beschikt over goede communicatie- en people skills; je kan een team motiveren en ondersteunen.
- Je hebt een proactieve houding en leert snel.
- Je stelt je graag flexibel op.
- Affiniteit met veiligheids- en kwaliteitsnormen is een pluspunt.
- Je hebt ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie op termijn.
Wij bieden
- Een intensief leertraject waarin je wordt klaargestoomd voor een leidinggevende positie binnen de snijzaal.
- Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamisch team.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
- Een aantrekkelijk salaris, passend bij je ervaring en prestaties.
- Een stabiele werkomgeving binnen een groeiend familiebedrijf