Vacature

Tuinarbeider met rijbewijs B of BE

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 841

Update: 02-07-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

In deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van volgende taken: - onderhouden van tuinen (manueel onkruid wieden, opkuisen van snoeiafval, bosmaaien, proper leggen) - doorgroeimogelijkheid naar aanlegJe voert je taken steeds uit samen met een collega.Onze klanten zijn hoofdzakelijk particulieren over heel Vlaanderen.

Profiel

- Je bent een gemotiveerd persoon die van aanpakken weet. - Je houdt van buitenwerk bij verschillende weersomstandigheden. - Reeds opgedane ervaring is een pluspunt. - Rijbewijs BE is een pluspunt. |- TSO 3e graad: Studiegebied landbouw en tuinbouw - BSO 3e of 4e graad: Studiegebied landbouw en tuinbouw - Gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Het betreft een functie met onmiddellijke indiensttreding. - Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag. De exacte werkuren zijn nog te bepalen in functie van het seizoen en de uit te voeren taken. - Vervoer naar de verschillende tuinen is voorzien vanop de firma. - Ondersteuning en begeleiding wordt voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.