Vacature

Tuinarbeider (onderhoud & aanleg)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 515

Update: 18-02-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Ben jij de man/vrouw met de groene vingers die zoeken?Wij zoeken iemand met goesting om aan de slag te gaan als tuinarbeider (aanleg en onderhoud). - Je kan werken in de regio van Aalter - Tielt, je beschikt over een rijbewijs B - Aanleg tuinen, zwemvijvers, ... - Onderhoud tuinen, zwemvijvers, ...Je hebt een positieve ingesteldheid en je werkt met plezier in het groen op de buiten!

Profiel

- Positieve ingesteldheid - Flexibele ingesteldheid (kwestie van krijgen en geven) - Goede omgang met de klanten - Feedback kunnen verwerken en blijvend verbeteren - Rijbewijs B - Goede kennis van de Nederlandse taal - Fysieke arbeid is geen probleem - Doorzettingsvermogen|Motivatie is des te belangrijker dan de opleiding!

Wij bieden

39u per week, correctie wekelijkse verloning. Na een positieve tewerkstelling kans op een vast contract.Tewerkstelling binnen een dynamisch, gemotiveerd team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.