Vacature

Varkensklasseerder

Referentie: 2308

Update: 22-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). - Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. - Je kan eventueel worden ingeschakeld bij het klaarmaken van de bestellingen. - Je kan ook worden ingeschakeld bij de administratie van de logistieke organisatie.

Profiel

- Je hebt reeds ervaring met het klasseren van varkens of je hebt ervaring met varkensvlees en je bent bereid om het klasseren aan te leren. - Je bent vertrouwd met de hygiëneregels in de vleesindustrie en je past ze strikt toe. - Je bent een teamspeler en springt in waar nodig.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is. - In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.