Vacature

Magazijnverantwoordelijke - heftruckchauffeur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1621

Update: 23-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent als hoofdmagazijnier verantwoordelijk voor de vlotte werking in ons magazijn. - Je kan goed overweg met een heftruck en hebt hier reeds ervaring in. - Op termijn zal jij verantwoordelijk zijn voor een zestal medewerkers. - Je hebt overzicht over de productie afdeling. - Je bent verantwoordelijk voor wat jij en jouw collega's inladen in de vrachtwagens. - Je staat in nauw contact met de productie verantwoordelijke. - Bespreekt in teamverband per dag de lijsten welke werken er afgewerkt zijn en welke er klaar staan om naar de klanten te vertrekken. - Je bent de schakel tussen de werkvloer en de expeditie.

Profiel

- Gemotiveerd. - Je hebt al enige ervaring achter de rug. - Flexibel. - Je bent administratief sterk. - Je hebt een sterk ruimtelijk inzicht. - Je kan een team aansturen.

Wij bieden

- Gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. - Je werkt in een 38 uren week in dag. - Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een stabiel, dynamisch en groeiend familiebedrijf.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.