Vacature

Verantwoordelijke technische dienst

Referentie: 2302

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoudswerken, verbeterprojecten en aanpassingen. Je werkt hiertoe nauw samen met de elektrotechniekers en de collega’s van productie, verzamelt de nodige informatie en bespreekt de bevindingen voor de mechanische onderhoudswerken. - Je stuurt hierbij jouw team van 2 mekaniekers. - Je bent de aanspreekpersoon voor onderaannemers en volgt de onderhoudswerken op, je voert de nodige controles uit tijdens de werkzaamheden. - Je bent in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen. - Je lost storingen op en voert depannages uit. - Je werkt mee aan projecten en bereidt deze voor. - Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen van de technische dienst. - Je bent proactief op het gebied van constante verbeteringen in het productieproces. - Je bent back up voor jouw collega mekaniekers.

Profiel

- Je hebt minstens 3 tot 5 jaar relevante ervaring. - Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent bereid om zelf ook onderhoudswerken te doen. - Je draagt veiligheid, orde en netheid hoog in het vaandel. - Je bent flexibel en oplossingsgericht en je kan zelfstandig werken. - Je bent een teamspeler die graag initiatief neemt. - Naast het Nederlands spreek en begrijp je Frans. - Je bent hands on en je voelt je thuis in een West Vlaamse no nonsens productieomgeving.|- Je hebt een Master/Bachelor in een mechanische richting of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een toonaangevende en dynamische onderneming met een familiale cultuur waarin zorg gedragen wordt voor de medewerkers. - Een gevarieerde job in een onderneming met een open sfeer waar geïnvesteerd wordt in persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een team van enthousiaste collega's. - Een opleiding op maat en een competitief verloningspakket in lijn met jouw ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.