Vacature

Verantwoordelijke verpakkingsafdeling

Referentie: 2979

Update: 10-05-2024

default

Peggy Crevits

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

-Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten om te garanderen dat ze voldoen aan de vereiste normen van de voeding.-Het ombouwen van de machine .-Het opleiden van nieuwe collega's om ervoor te zorgen dat ze zich snel kunnen integreren in het team en de vereiste vaardigheden verwerven.-Samenwerken met andere afdelingen, zoals productie, kwaliteitscontrole en logistiek, om een efficiënte werking van het hele productieproces te waarborgen.

Profiel

-Verantwoordelijkheid schrikt u niet af-U bent flexibel in werkuren-Een vroege opstart schrikt u niet af-U spreekt Nederlands

Wij bieden

-Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend voedingsbedrijf.-Een marktconform salaris.-Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.-Een prettige werkomgeving met veel Teamwork .

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.