Vacature

Verkoopsmedewerker telecom - DAG + ZATERDAG

Referentie: 2395

Update: 28-11-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je adviseert de klant over producten en/of diensten van Telenet. Je optimaliseert waar nodig. - Je adviseert de klant bij de aankoop van hun nieuwe smartphone. - Je beantwoordt op klantvriendelijke en proactieve manier vragen van klanten. - Je geeft professioneel advies en verleent een kwaliteitsvolle dienst na verkoop. - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en herstellingen van defecte smartphones.

Profiel

- Bij voorkeur heb je al ervaring in een salesfunctie binnen telecom achter de rug. - Je hebt een passie voor alles wat te maken heeft met GSM/Smartphone, telefonie, media en informatica. - Charismatisch persoon met een motiverende invloed op je omgeving. - Je bent een enthousiast en dynamisch type en je bent in staat om dit over te brengen naar de klant. - Je werkt graag in vertrouwen en in een open en flexibele bedrijfscultuur. - Je werkt snel nauwkeurig en met de grootste zorg voor kwaliteit. - Je hebt een verzorgd voorkomen. - Je spreekt Nederlands. Kennis van Frans is een pluspunt, zeker geen must. - Op zaterdag werken is voor jou geen probleem.

Wij bieden

- Je gaat aan het werk voor een dynamisch en passioneel bedrijf dat steeds een luisterend oor heeft voor zijn klanten en werknemers. - Je ontvangt een competitief loon en kunt rekenen op een pakket aan extralegale voordelen. - Je werkt op maandag tot vrijdag en op zaterdag. Ter compensatie voor je zaterdagwerk heb je een vrije dag tijdens de week en dit in onderling overleg. - Je kan onmiddellijk starten. - Een dynamische job met veel variatie, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. - Je komt terecht in een jong en hecht team, waar vriendelijkheid en behulpzaamheid belangrijke waarden zijn.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.