Vacature

Verko(o)p(st)er

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1970

Update: 31-05-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verwelkomt élke klant op een vriendelijke manier en informeert hen over ons enorme aanbod. - Je kijkt mee toe op de aantrekkelijkheid en netheid van je afdeling en hebt oog voor detail. Je monitort het voorraadbeheer en plaatst bestellingen. Je zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling van jouw producten en een duidelijke communicatie van prijzen en promoties.

Profiel

- Je ziet er verzorgd uit, beschikt over een luisterend oor, een vlotte babbel en de nodige commerciële flair. - Je hebt affiniteit met de producten op je afdeling en bent bereid om voldoende productkennis op te doen. Dankzij jouw interesse en passie kan je onze klanten met kennis van zaken adviseren en enthousiasmeren. - Je zet je elke dag opnieuw 100% in. Je draagt bij aan de aangename sfeer onder collega’s en drukt mee je stempel op onze afdeling. - Je spreekt vloeiend Nederlands en je Frans is OK. - Je spreekt pas van een geslaagde verkoop als jouw klant écht 100% tevreden is. - Je hebt er nu al zin in.

Wij bieden

- Je komt terecht in een succesvol familiebedrijf dat al 55 jaar mee de toon aangeeft in retail en waar het aangenaam werken is. - De kans om je passie en je commerciële talent ten volle te ontplooien binnen een productgamma dat jou écht aanspreekt: keukens op maat, eigentijdse fashion, sportartikelen, lederen salons, grasmachines, tuinmeubelen, decoratie, barbecues, dierenvoeding of keukenrobots, … het kan allemaal! - Een job boordevol afwisseling en klantencontacten en ruimte voor jouw eigen inbreng. Heb je een idee om het assortiment aan te passen, producten beter te presenteren of leuke promoties te ontwikkelen. Wij zijn één en al oor! - Een concurrentieel verloningspakket met extralegale voordelen. - Een flexibel werkregime op jouw maat. Van fulltime over parttime en van studentenjob over flexijobs tot zelfs een “parttime duo-baan” waarbij je 6 dagen werkt (bvb van vrijdag tot en met woensdag) en nadien 8 dagen vrij bent. - Een goede work life balans met 20 verlofdagen, 10 feestdagen ook nog eens 12 ADV dagen, afhankelijk van je werkregime. - Een wel erg aantrekkelijke personeelskorting op al je aankopen in de winkel en het bedrijfsrestaurant. - Een filevrije omgeving met gratis parking en een beveiligde fietsenstalling voor de deur. - Een inclusieve werkgever waar écht iedereen welkom is, ze letten enkel op je talent en attitude. - Een lokaal bedrijf waar jij écht een verschil kan maken en de resultaten van je inspanningen kan zien. - Kansen om je talenten te ontdekken en ontwikkelen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden tot afdelingsverantwoordelijke. Tenslotte krijg je ook de mogelijkheid om na verloop van tijd een andere productcategorie voor je rekening te nemen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.