Vacature

Verkoopster fashion

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2841

Update: 20-02-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Jij bent de belichaming van cool en stijlvol, met een flair voor luisteren en een babbel die net zo vlot gaat als jouw fashion sense. Elke klant wordt begroet met jouw energieke vibe, terwijl je ze meeneemt op een ontdekkingsreis door onze modewereld.Met een passie voor fashion ben je niet alleen een bron van trendy advies, maar ben je ook altijd klaar om je productkennis naar nieuwe hoogten te tillen. Dankzij jouw interesse en bevlogenheid weet je klanten niet alleen te adviseren, maar ook te inspireren.Naast het verlenen van next-level service, houd je een scherp oog op de coolheid en netheid van jouw afdeling. Detail is jouw middle name, en je managet de voorraad als een ware fashion guru. Jouw afdeling is een ware eyecatcher, waar prijzen en promoties duidelijk communiceren met een eigenzinnige twist.Elke dag gooi jij jezelf er voor de volle 100% in, waarmee je niet alleen bijdraagt aan de positieve vibe onder collega's, maar ook jouw stempel drukt op onze fashion hotspot. Je spreekt niet alleen vloeiend Nederlands, maar ook jouw Frans is on point. Een sale is voor jou pas geslaagd als die glimlach op de klant zijn gezicht écht 100% is. Ready to rock?

Profiel

Wij bieden

De kans om je passie en commerciële talent volledig te ontplooien, omringd door een productgamma dat jou écht aanspreekt. Job gevuld met afwisseling en klantencontacten, met volop ruimte voor jouw unieke inbreng.heb je een geweldig idee om ons assortiment te verfrissen? Wil je producten op een betere manier presenteren of toffe promoties bedenken? Wij zijn één en al oor voor jouw creativiteit!Een concurrentieel verloningspakket met extralegale voordelen dat jouw inzet eer aan doet.Een goede work-life balans met 20 verlofdagen, 10 feestdagen, en nog eens 12 ADV-dagen, afgestemd op jouw werkregime.Geniet van een filevrije omgeving met gratis parking en een veilige fietsenstalling voor de deur. Weg met stress, hier start jouw werkdag zonder gedoe.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.