Vacature

Verko(o)p(st)er viswinkel

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1929

Update: 31-05-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat samen met je collega's in voor de dagelijkse werking van de verkoop in de winkel. - Het bedienen van de klanten doe je met een glimlach. - Je helpt met de keuze van de klant. - Voorraden bijhouden. - Je staat in voor het dagelijks onderhoud van de winkel en vult producten aan.

Profiel

- Je hebt een verzorgd voorkomen. - Zin voor verantwoordelijkheid. - Je houdt de voorraden bij. - Je staat in voor het dagelijks onderhoud van de winkel en vult de producten aan. - Je bent een vriendelijk persoon die klanten graag helpt. - Nederlands zeer goed! - Uren in overleg.

Wij bieden

- Je werkt 4 of 5 dagen per week. - Je bent vrij op maandag en zondag. - Dit is een voltijdse functie. - Je hoeft hier geen avonduren te werken en uren zijn in overleg. - Je komt terecht in een familiale winkel met leuke collega's. - Een winkel waar mensen centraal staan.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.