Vacature

Verkoper/verkoopster met ervaring

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1135

Update: 12-11-2021

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Kan je reeds terugvallen op enkele jaren ervaring de verkoop? - Ken je de kneepjes van het vak en weet je als geen ander hoe je met KPI's aan de slag kan? - Lijkt het jou wel wat om je team hierin te enthousiasmeren en te coachen? - Hou je tenslotte wel wat van afwisseling, zowel in takenpakket als in uurrooster?

Profiel

- Samenwerken als hecht team. - Resultaatgericht. - Contactvaardig zijn. - Creatief denken. - Commercieel zijn. - Zelfstandig werken. - Leervermogen hebben. - Zin voor nauwkeurigheid hebben. - Plannen. - Regels en afspraken nakomen. - Klantgericht. - Omgaan met stress. - Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Wij bieden

- Een team met veel 'goesting' om jou te verwelkomen en erin te vliegen. - Een dynamische, groeiende omgeving. - Dagelijks klantencontact. - Opleidingsmogelijkheden zowel op de werkvloer als op het online platform. - Doorgroeimogelijkheden zodat je nooit het gevoel hebt te blijven stilstaan. - Een competitief loon, aangevuld met extralegale voordelen zoals een bonus, maaltijdcheques en personeelskorting.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.