Vacature

Verkoper(ster)slagerij

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2884

Update: 11-03-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als verkoopster slagerij ben je het gezicht van onze winkel en speel je een cruciale rol in het leveren van uitstekende klantenservice. Je taken omvatten onder andere:Klantenservice: Verwelkom klanten vriendelijk, beantwoord vragen over vleesproducten, en biedt deskundig advies aan klanten om hen te helpen bij het maken van de juiste keuze.Verkoop: Actief betrokken zijn bij het verkopen van diverse vleesproducten, waarbij je inspeelt op de wensen en behoeften van de klant.Netheid en hygiëne: Zorg ervoor dat de slagerij altijd schoon en georganiseerd is, voldoet aan de hygiënenormen en een uitnodigende uitstraling heeft.

Profiel

Ervaring in de verkoop, bij voorkeur in een slagerij of voedingswinkel. Klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Affiniteit met vleesproducten en kennis van verschillende vleessoorten. Teamspeler met een proactieve houding. Verantwoordelijk en nauwkeurig in het omgaan met voorraad en hygiëne. Flexibel inzetbaar, inclusief avonden en weekenden.je woont bij voorkeur in de regio van Wielsbeke ( in de middag mag je naar huis)

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.