Vacature

vertegenwoordiger

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2842

Update: 20-02-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Leid de introductie en commercialisering van ons assortiment bij groothandels, hekwerkplaatsers, tuinaanleggers, tuincentra en Doe.Neem een belangrijk deel van de uitdaging op je om het huidige dealernetwerk verder uit te bouwen. Voer gerichte prospectie en promotie uit om nieuwe winkelpunten aan te trekken.Onderhoud regelmatig contact met bestaande klanten door bezoeken en opvolgingen.Verzorg winkelpresentaties en voorzie technische uitleg met behulp van beschikbare promotiematerialen zoals winkeldisplays, brochures en product stalen.Vertegenwoordig ons op vakbeurzen in België, Nederland en Frankrijk om ons assortiment te promoten en nieuwe zakelijke relaties op te bouwen.Rapporteer rechtstreeks aan de zaakvoerder en werk nauw samen om de doelstellingen te behalen.

Profiel

Een proactieve en resultaatgerichte professional met ervaring in sales en prospectie. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte mindset. Bereidheid tot reizen en deelname aan vakbeurzen. Affiniteit met de tuin- en bouwsector is een pluspunt.

Wij bieden

Een dynamische en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief. Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei. Een positieve werkomgeving met een focus op samenwerking.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.