Vacature

vertegenwoordiger

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2852

Update: 23-02-2024

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

identificeren van potentiele klanten en nieuwe verkoopkansen creëren. onderhouden van nauwe relaties met bestaande klanten en het bieden van uitstekende klantenservice.presenteren van fietskledij en accessoires aan klanten op locatie en tijdens evenementen.zorgen voor goede opvolging van offertes en orders.bijdragen aan de ontwikkeling van verkoop- en marketingstrategieën.rapporteren van verkoopactiviteiten en het bijhouden van klantengegevens in het crm systeem.

Profiel

je hebt een aantoonbare ervaring in de verkoopfunctie, bij voorkeur binnen de fiets- of sportkledingindustrie.Passie voor fietsen en kennis van fietskledij en accessoires.goede kennis van Exceluitstekende communicatie - en onderhandelingsvaardigheden.zelfgemotiveerd en resultaatgericht.in staat om zelfstandig te werken en te reizen binnen België.Rijbewijs B

Wij bieden

Een uitdagende en dynamische werkomgeving binnen een groeiend bedrijf.mogelijkheden voor een persoonlijke ontwikkeling en groei.Competitief salaris met bonusstructuur en secundaire arbeidsvoorwaarden.flexibiliteit en autonomie in je werkzaamheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.