Vacature

Vertegenwoordiger Frankrijk & Wallonië

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2735

Update: 07-12-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het onderhouden en verder ontwikkelen van relaties met bestaande en nieuwe klanten in Frankrijk en Wallonië. - Je brengt je markten in kaart en plant prospecten & klantenbezoeken in functie van het behalen van verkoop targets. - Je houdt nauw klantencontact en bent het persoonlijke aanspreekpunt voor allerlei vragen. - Je zorgt voor professionele offertes en volgt deze van nabij op. - Wij schatten in dat je wekelijks 1 à 2 dagen on the road zal zijn. De overige dagen volg je intern je klanten verder op. - Gezien onze groei neem je 1 à 1.5 dagen per week de binnendienst voor je rekening en ben je back up voor onze binnendienstmedewerkster tijdens haar verlof. In deze rol verwerk je de orders en offerte aanvragen die binnenkomen via de webshop en via mail. Bij verdere groei (en dat hangt mee van jou af!) zal dit takenpakket door een extra voltijdse binnendienstmedewerker opgenomen worden en kan je meer on the road zijn.

Profiel

- Klant en resultaatgericht? Jij weet precies hoe je de klant blij maakt terwijl je de targets in het vizier houdt. - Dankzij je commerciële drive zie je overal mogelijkheden om onze producten te vermarkten. - Communicatief sterk? Absoluut. Je houdt ervan om klanten te woord te staan. - Multitasken en schakelen zijn jouw ding. - Stress? Wat is dat? Jij houdt je cool, zelfs als je moet jongleren met taken. - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans. Kennis Engels en een vleugje Duits: dat zijn extra punten! - MS Office heb je onder de knie. Als je al ervaring hebt met een ERP pakket, ben je helemaal onze held. - Leergierig en positief ingesteld zijn jouw middle names. Je bent enthousiast om alles te leren over onze producten. - Enkele jaren ervaringen is mooi, maar ook voor schoolverlaters rollen we de rode loper uit. Persoonlijkheid primeert boven ervaring. - Teamplayer met ownership? Jij denkt niet alleen mee, maar neemt ook het voortouw. In de KMO omgeving voel jij je als een vis in het water.

Wij bieden

- Een interne opleiding van ongeveer 3mnd die ervoor zorgt dat je onze volledige sales flow, zowel intern als extern, volledig onder de knie hebt. - Een rol zo divers dat verveling een woord wordt dat je moet opzoeken. - Een salarispakket dat niet alleen je rekeningen betaalt, maar ook je talenten en ervaring beloont. - Flexibele werktijden en een royale 33 vakantiedagen, omdat je meer bent dan je werk. - Een werkplek die zo modern en aangenaam is, je zou er bijna willen wonen. Want… de klant verhuist binnenkort naar een gloednieuw kantoorgebouw.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.