Vacature

Vertegenwoordiger (m/v/x)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2953

Update: 23-04-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze klant op zoek naar een gedreven vertegenwoordiger die met veel enthousiasme en drive de schouders kan zetten onder het verder ontginnen van een succesvol en groeiend marktsegment binnen de firma. - Je komt terecht in een team die een ambitieus target nastreeft, namelijk de groei van de verkoop op de projectmarkt. Huidige klanten in dit segment zijn gerenomeerde architectenbureaus en grote bedrijven in België. - Je prospecteert actief op de projectmarkt. Je zoekt zelf naar mogelijke partnerships en je stelt je eigen agenda op. - Je stelt de producten voor bij de klant maar leidt de klant eveneens rond in de toonzaal en productieruimte. De klant is fier dat al de toepassingen in het eigen atelier in België vervaardigd wordt en dat mag getoond worden! - Wanneer de klant wilt overgaan tot samenwerking dan volg je de commerciële kant van het project volledig op. Je zorgt ervoor dat je de correcte informatie bekomt over de te installeren producten. Jouw collega maakt de offerte op, maar jij bent degene die deze opvolgt. - Geeft de klant jou een akkoord, dan volg je het volledige proces nauwgezet op en kijk je erop toe dat de installatie en het project afgerond wordt naar de besproken eisen van de klant. - Onze klant gaat voor langdurige partnerships, dus bestaande klanten blijf je contacteren om nieuwigheden voor te stellen.

Profiel

- Ben jij een gedreven salespersoon? Een echte hunter die graag de tanden zet in zijn/haar projecten en die projecten niet meer loslaat tot het overgaan tot het betekenen van het contract? En zelfs daarna zijn/haar nieuwe klant nog steeds tevreden wil stellen en blijft opvolgen? - Je bent gepassioneerd, commercieel doch administratief. - Je hebt minstens bachelor denkniveau. - Je spreekt heel goed Nederlands en daarnaast een goed woordje Frans.

Wij bieden

- Je staat er niet alleen voor. Een gedegen opleiding op de werkvloer en een team vol medewerkers met de goesting om er iets moois van te maken, staat je op te wachten. - Je kunt rekenen op een bespreekbaar loon, aangevuld met extralegale voordelen en flexibiliteit van de klant. - Je krijgt je eigen kantoor.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.