Vacature

Vertegenwoordiger regio Oost-Vlaanderen & Brussel (m/v/x)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2943

Update: 19-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als vertegenwoordiger/ster zorg jij ervoor dat het bestaande klantenbestand goed wordt opgevolgd én breidt je jouw klantenbestand uit. - De klant focust heel sterk op kwaliteit en gaan tot het uiterste voor de klanten: frituren, traiteurzaken, bistro’s,… - Je bent een echte business developer en ziet opportuniteiten en kansen die je dan natuurlijk met beide handen vastneemt. - Je gaat voor je klanten tot het uiterste: je kan flexibel zijn wanneer het moet, zelfstandig werken en je rapporteert vlot en transparant aan jouw collega’s binnen internal sales.

Profiel

- Heb je een passie voor lekkere, verse en kwalitatieve aardappelproducten? - Ben je een echte teamplayer die goed intern én extern kan communiceren? - Heb je ervaring in een salesfunctie binnen de boeiende foodsector? Dan is dit een grote plus! - Je bent tweetalig: je spreekt uitstekend Nederlands en kan vlot professioneel communiceren in het Frans.

Wij bieden

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.