Vacature

Vrachtwagencarrossier constructie

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 562

Update: 15-02-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor een bedrijf gelegen te Tielt, gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandsvrachtwagens, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagencarrossier constructie. Je staat in voor het opbouwen van de vrachtwagens naar gelang de vraag van de klant. De opbouw bestaat voornamelijk uit de montage van containerhaaksystemen, autolaadkranen en laadbakken.

Profiel

- Passie voor techniek - Ervaring als vrachtwagencarrossier - constructie / opbouw - Teamspeler + zelfstandige werker (je kan altijd terecht bij de collega's) - Rijbewijs C / CE = pluspunt - Kennis van de Nederlandse taal - Klantvriendelijk - rechtstreeks in contact met de klant|Diploma technische richting (carrosserie, elektriciteit, automechanica, etc.)

Wij bieden

- Tewerkstelling in een dynamisch familiebedrijf in het mooie Tielt (West-Vlaanderen). - Een gevarieerd en uitdagend takenpakket met ruimte voor initiatiefname, eigen inbreng en flexibiliteit. - Voltijdse tewerkstelling tijdens de dag, zonder weekendwerk.- Verloning is naargelang de ervaring.- Na een positieve periode via Quality Tielt een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.