Vacature

Vrachtwagenchauffeur CE met meeneemheftruck

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 3009

Update: 07-06-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE met meeneemheftruck. - Je zal instaan voor het transport met trekker-oplegger en meeneemheftruck. Je dag start tussen 4u30 en 5u30 's morgens om het verkeer voor te zijn. - Je hebt meerdere losplaatsen per dag. - De vrachtwagen wordt voor jou ingeladen, maar je dient deze zelf wel te lossen bij de klanten. Dus je vertrekt 's morgens vanuit de site naar de klanten.

Profiel

- Je spreekt en begrijpt heel vlot Nederlands. - Je rijbewijs CE en vakbekwaamheidsattest zijn geldig. - Je hebt al enige ervaring als chauffeur CE. - Attest voor de heftruck is een pluspunt, enige ervaring is een must. - Je bent flexibel in werkuren.

Wij bieden

- Je komt terecht in een familiale omgeving met verzorgd rollend materiaal. - Je krijgt een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen. - Indien je in de regio woont en thuis voldoende plaats hebt om je trekker te parkeren, kan de trekker mee naar huis.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.