Vacature

Vrachtwagenmecanicien

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 561

Update: 15-02-2021

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een bedrijf gelegen te Tielt, gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandsvrachtwagens, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmecanicien. - Je staat in voor het technisch nazicht van de aangekochte vrachtwagens; klaarplaatsen voor technische keuring; onderhoud (vervanging filter, oliewissel, ...); herstellingen. - Kennis van elektriciteit en diagnose is een pluspunt, maar geen mustfactor!

Profiel

- Passie voor techniek - Ervaring als vrachtwagenmecanicien - Teamspeler + zelfstandige werker (je kan altijd terecht bij de collegas) - Rijbewijs C, CE is een pluspunt - Kennis van de Nederlandse taal - Klantvriendelijk - rechtstreeks in contact met de klant|Diploma technische richting (carrosserie, elektriciteit, automechanica, etc.)

Wij bieden

-Tewerkstelling in een dynamisch familiebedrijf in het mooie Tielt (West-Vlaanderen). - Een gevarieerd en uitdagend takenpakket met ruimte voor initiatiefname, eigen inbreng en flexibiliteit. - Voltijdse tewerkstelling tijdens de dag, zonder weekendwerk.- Verloning is naargelang de ervaring.- Na een positieve periode via Quality Tielt een vast contract.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.