Vacature

Vrachtwagentechnieker met ervaring

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2837

Update: 15-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als merkonafhankelijk werkplaats kunnen wij jou zeer gevarieerd werk aanbieden zoals: - rij en keuringsklaar maken van trucks en trailers - klein en groot onderhoud voor zowel jonge als oudere trucks - vervangen en reviseren van grote onderdelen: versnellingsbak, motor, differentieel, brandstofsysteem - aanpassen en ombouwen van vrachtwagens - diagnosewerk voor alle merken - richten en uitlijnen van trucks en trailers- Je bent verantwoordelijk voor het goed en snel uitvoeren van jouw dagelijkse taken. - Je stelt systematisch diagnoses vast en voert stapsgewijs reparaties uit. - Je werkt samen met het team. - Je rapporteert direct aan de werkplaatsverantwoordelijke. - Je overlegt complexe problemen met je collega's en werkplaatsverantwoordelijke en bedenkt een oplossing op maat van de klant.

Profiel

- Je hebt reeds 3 jaar relevante ervaring als technieker. - Je bent gepassioneerd door techniek en wil bijleren. - Je bent een teamspeler. - Je Nederlandse taal is voor veiligheidsredenen zeer goed. - Je bent in het bezit van rijbewijs B. Andere rijbewijzen zijn een pluspunt. - Je bent flexibel.

Wij bieden

- Als technieker bij onze klant kan je uitgroeien tot een sterke allround technieker en krijg je de kans om je verder te specialiseren in een richting die jou bevalt. - Aantrekkelijk loonpakket rekening houdend met uw ervaring. - Bespreekbaar uurrooster. - Stabiele werkgever. - Professionele werkomgeving met focus op veiligheid en ergonomie. - Zeer uitdagende gevarieerde job.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.