Vacature

Werfleider aansluiter

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2516

Update: 08-05-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je kan lastenboeken van de klanten begrijpen en toepassen. - Je kan de werkopdrachten ontvangen van de klanten en deze samen overlopen. - Je gaat van de werken een plaatsbezoek doen, om na te gaan of de kabel en keuringsverslag aanwezig is en foto's te nemen. - Je kan werken organiseren en inplannen. - Je houdt rekening met het rendement en de kosten. - Je zorgt ervoor dat bij de werken een wettelijke signalisatie wordt geplaatst. - Je houdt nodige afspraken en contacten met de klant. - Je houdt de inventaris bij van het klantenmateriaal. - Je volgt en controleert de prestaties en de rapportering van de medewerkers. - Je maakt vorderingsstaten op en laat ze goedkeuren. - Je hebt controle op de staat van de voertuigen. - Je woont werkvergaderingen bij. - Je voert controles op efficiëntie, veiligheid en signalisatie. - Je volgt leveringen op van de werken. - Je hebt een voorbeeldfunctie.

Profiel

- Je hebt minimum een bachelor in elektrotechnische richting of is gelijkwaardig gesteld door relevante ervaring. - Je bent in bezit van een rijbewijs B. - Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring. - Je hebt een goede talenkennis van Nederlands en een goede basiskennis van Engels en Frans. - Een goede kennis in Navision is een pluspunt. - Een goede kennis in Word, Excel en Outlook.

Wij bieden

- Competitief salaris - Groepsverzekering - Hospitalisatieverzekering - €250/ECO cheques per jaar - Bedrijfsrestaurant

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.